Turbe

Predala se osumnjičena za ubojstvo Nine Ivankovića

Podsjećamo, Nino Ivanković, poznati mostarski ugostitelj, vlasnik "Vile Ivanković", ubijen je u petak ujutro hicima iz vatrenog oružja u tom objektu u južnom dijelu grada.
Vijesti / Flash | 04. 10. 2019. u 20:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sunita Hindić-Bošnjaković, osumnjičena za ubistvo Nine Ivankovića na Buni kod Mostara, predala se u petak u večernjim satima.

Kako saznaje Avaz od policijskih izvora bliskih istrazi, Sunita se predala policiji u Turbetu kod Travnika.

Podsjećamo, Nino Ivanković, poznati mostarski ugostitelj, vlasnik "Vile Ivanković", ubijen je u petak ujutro hicima iz vatrenog oružja u tom objektu u južnom dijelu grada.

Hindić-Bošnjaković ima 21 godinu, a često je viđana u "Vili Ivanković" na Buni.

"Dotična je često dolazila u vilu. Koja je bila svrha njezina posjeta, ne znamo, ali smo je gotovo svakodnevno viđali", rekli su mještani Bune za medije.

Ona je stari znanac policije, i to zbog nasilničkog ponašanja.

Posljednji incident datira od 1. svibnja ove godine kada je verbalno, a onda i fizički napala državljanina Hrvatske A. P. Tom prilikom napala je i policajce koji su joj išli uručiti prekršajni nalog. Sve je začinila i bujicom pogrdnih riječi na njihov račun. Policiji je poznato i da je ranije pretukla i jednu djevojku iz Ljubuškog, piše Dnevni avaz.

Hindić Bošnjaković se proslavila svojim polugolim fotografijama koje je sama objavljivala na raznim društvenim mrežama, a hvalila se i titulom misice Hercegovačko - neretvanske županije.

Pokušavala je i sa glazbom, snimivši nekoliko pjesama. Neki policijski izvori dovodili su je u vezu i s prostitucijom.

Ivankovića je navodno ustrijelila s više metaka u leđa i ubrzo se dala u bijeg.

Obdukcija ubijenog Nine Ivankovića bit će obavljena tijekom subote, nakon čega će biti poznato više detalja.

Kopirati
Drag cursor here to close