Planinica

Potraga za Dujmovićem bez rezultata

Vijesti / Flash | 07. 12. 2015. u 07:17 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na inzistiranje policijskih inspektora, u nedjelju 6. prosinca 2015., nastavljena je potraga u kojoj su 22 spašavatelja su pretraživali teren brda Planinica, a dva potražna tima sa psima su radili u izdvojenim zonama.

Kako je rekao glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić za agenciju Fena pripadnici MUP-a HNŽ-a intenzivno tragaju, zajedno sa Županijskim tužiteljstvom za Dujmovićem od njegovog nestanka 18. studenoga ove godine. Marić je rekao kako se istraga vodi u svim smjerovima.

20 spasavatelja iz stanica Mostar, Čitluk i Široki Brijeg planiraju nastavak potrage tijekom narednih dana.

Pronađene tragove, sa ciljem da se utvrdi da li pripadaju nestalom, obrađuje inspektorski policijski tim koji vodi potragu.

Podsjetimo, Policijska uprava Mostar uputila je poziv HGSS-u Mostar da, u subotu 5.12.2015., pomoge u potrazi za nestalim Dražanom Dujmovićem za kojim se traga od 18.11.2015. kada je nestao u večernjim satima.

Na teren potrage je izašlo 30 pripadnika specijalne policije, 30 lovaca sekcije Cim, Ilići, Vihovići, inspektorski tim MUP-a HNŽ-a, prijatelji i rodbina te 28 pripadnika GSSuBiH – GSS Široki Brijeg, HGSS Čitluk, HGSS Mostar i  ISS Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close