Kako?

Upućen u bolnici na hospitalizaciju, završio na autobusnom stajalištu!

Ostaje nejasno kako je pacijent prehodao skoro pola grada od zgrade Klinike za infektivne bolesti do autobusnog stajališta gdje su ga pronašli, navodno vidno narušenog zdravlja.
Vijesti / Flash | 30. 03. 2020. u 16:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vozilom HMP Široki Brijeg, danas je u mostarsku bolnicu dovezena muška osoba zbog sumnje da je inficirana koronavirusom.

Muškarac je u rodbinskoj vezi s prvozaraženom pacijenticom iz ZHŽ, te je zbog simptoma infekcije koje je pokazivao,  tražio od liječnika da mu urade test i da ga prime u bolnicu.

Kako doznajemo, tijekom dana, vozilom HMP Široki Brijeg prevezen je na odjel CUM-a SKB Mostar koji se nalazi u zgradi na Bijelom Brijegu, gdje je i primljen. Neslužbeno doznajemo kako je ovaj muškarac, nakon što je obrađen na prijemnom odjelu CUM-a SKB Mostar upućen da se javi na Kliniku za infektivne bolesti koja je dislocirana od glavne zgrade SKB Mostar i CUM-a i nalazi se u gradu.

Nakon ovog priča postaje nejasna. Jedino što je jasno, pacijent je ostavljen od strane nadležne Hitne pomoći Široki Brijeg, na Klinici za infektivne bolesti gdje je trebao biti hospitaliziran. Nije nam poznato jesu li pacijenta primili, ali su ga nekih sat vremena kasnije pronašli na autobusnom stajalištu na Aveniji. Odavde je vozilom Hitne pomoći DZ Mostar prevezen na Kliniku za infektivne bolesti SKB Mostar gdje je hospitaliziran. O ovome je obaviještena i policija i Dom zdravlja Mostar koji su pacijenta sa autobusnog stajališta i prevezli na Infektivno.

Foto: Bljesak.info / Policija je obilježila autobusno stajalište

Ostaje nejasno kako je pacijent prehodao skoro pola grada od zgrade Klinike za infektivne bolesti do autobusnog stajališta gdje su ga pronašli, navodno vidno narušenog zdravlja.

O ovom slučaju još se nije očitovao nitko od nadležnih.

Izvještaj Stožera

Tijekom dana u SKB Mostar na COVID-19 testirano je 9 uzoraka, od čega je jedan pozitivan za osobu iz Čitluka, priopćeno je iz Stožera civilne zaštite HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close