Migranti i izbjeglice

Posjeta, pokloni i zadovoljstvo u Salakovcu

Borovac je istaknula kako će neki od izbjeglica u ovom Centru vrlo brzo dobiti i državljanstvo naše zemlje, te kad su u pitanju migranti, također izražava zadovoljstvo činjenicom da im je u ovom Centru pružen adekvatan smještaj
Vijesti / Flash | 19. 06. 2018. u 14:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Zadovoljni smo  zbog uvjeta te činjenice kako možemo pružiti adekvatnu brigu migrantima, posebice izbjeglicama. Također, kada govorimo o izbjeglicama u ovom centru tu je dvadesetoro djece i trinaest odraslih osoba, raduje nas da se djeca školuju i imaju zdravstvenu zaštitu'', rekla je to ministrica za ljudska prava i izbjeglice BiH Semiha Borovac, prilikom posjete izbjegličkom centru Salakovac pokraj Mostara.

Foto: Bljesak.info / Ministrica za ljudska prava i izbjeglice BiH Semiha Borovac u posjeti izbjegličkom centru Salakovac.

Borovac je istaknula kako će neki od izbjeglica u ovom Centru vrlo brzo dobiti i državljanstvo naše zemlje, te kad su u pitanju migranti, također izražava zadovoljstvo činjenicom da im je u ovom Centru pružen adekvatan smještaj, hrana i zdravstvena zaštita.

Ministrici Borovac se, posjeti organiziranoj povodom Svjetskog dana izbjeglica koji se obilježava 20. lipnja, pridružila i regionalna predstavnica UNHCR-a za jugoistočnu Europu i predstavnica u BiH Anne-Christine Eriksson.

Kopirati
Drag cursor here to close