Svaki novčić je važan

Pomozimo sedmeročlanoj obitelji da dobiju svoj dom!

Radi se o majci, ocu i petero malodobne djece koji žive na rubu siromaštva.
Vijesti / Flash | 17. 05. 2021. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivica Perutina podijelio je na društvenoj mreži Facebook apel svima koji su u mogućnosti da pomognu sedmeročlanoj obitelji kako bi dobila svoj dom. 

Ivica je naveo kako se radi o roditeljima i petero malodobne djece koji žive na rubu siromaštva.

Njegov apel prenosimo u cijelosti:

''Dragi prijatelji želim nešto podjeliti sa vama, osjećam da to moram jer u pitanju je jedna sedemeročlana obitelj koja živi na rubu siromaštva. Mama, tata i petero djece.

Žive u podstanarstvu u stanu od 40-45 kvadrata (sedmero ljudi). Stanarinu i režije im plaćaju dobri ljudi. Oni su jako ponizni i zahvalni na svakoj sitnici, pričam ovo jer sam ih imao priliku upoznati prije pola godine, zahvaljujući jednome mome bratu u Kristu.

Tata nema vozačku niti auto, radi sve sto mu ponude (na dnevnicu) često mu i ne plate. Treba nahraniti sedam usta. Oni su jako radosni i bore se koliko mogu.

Moj brat u Kristu (Ivan i njegova molitvena zajednica) se dugo godina mole i poste da im Gospodin providi neki plac za kuću ili nešto slično. Jučer me Ivan zove da im je Gospodin providio imanje sa kućom, svinjcem, kokošinjcem sa obzirom na veličinu za jako pristojnu cijenu, ali oni to naravno ne mogu sebi priuštiti. U pitanju je 40.000 maraka, ja i moja obitelj ćemo pomoći koliko god možemo, molim sve one koji žele pomoći (nije bitno o kome je iznosu riječ od 1 marke pa na vise) da se jave na broj 063 440 555 (Ivan), ako želite možete i upoznati ovu obitelj i vidjeti u kakvim uvjetima žive.

Jer podsjećam vas Krist je rekao: "Što god učiniste jednom od ove moje najmanje braće, meni učiniste!" (Mt 25, 45).

''Hvala unaprijed svima, neka vas Bog blagoslovi i nagradi'', navodi se u objavi!

Kopirati
Drag cursor here to close