Ivan Begić

VIDEO | Prvo skinuo Dodikov transparent, a sad doveo janje pred RTRS

''Prije izbora nas, godinama izgladnjujete, jer nemamo normalne plaće, mirovine i dječje dodatke, a onda, na dan izbora, kupujete glasove komadom mesa. Vrlo je opasno ljude izgladnjivati i ponižavati", kazao je Begić.
Vijesti / Flash | 17. 11. 2019. u 19:24 Bljesak.info
Ivan BEGIĆ: Jagnje ispred RTRS-a

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je član Predsjedništva BiH Milorad Dodik na posljednjoj sjednici Narodne skupštine RS-a kojoj je prisustvovao najavio kako će lokalne izbore u Banjoj Luci dobiti šatorima, te da je "za tu vrstu priče rezervirao sav janjeći i praseći fond", banjalučki političar i lider PDP-a Ivan Begić ispred sjedišta RTRS-a doveo janje.

"Nama tuđim sinovima i kćerima dajete mrvice, nudite nam praseći i janjeći fond, a svojim sinovima i kćerima tendere i suši. Prije izbora nas, godinama izgladnjujete, jer nemamo normalne plaće, mirovine i dječje dodatke, a onda, na dan izbora, kupujete glasove komadom mesa. Vrlo je opasno ljude izgladnjivati i ponižavati", kazao je Begić.

Inače, Begić je otprije poznat javnosti po nedavnom uklanjanju transparenta s likom Milorada Dodika i Aleksandara Vučića s autoceste.

Kopirati
Drag cursor here to close