Komunikacija

Policija utvrdila: Banjalučanin nije pokušao oteti maloljetnicu

''Policijski službenici su utvrdili da V.S. nije pokušao nasilno uvući maloljetnicu u vozilo niti je vozilo bilo u blizini marketa u ulici Slobodana Kusturića Banja Luka, već ju je uzeo za ruku u namjeri da ostvari komunikaciju sa njom''
Vijesti / Flash | 10. 04. 2019. u 13:47 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz banjalučke policije danas su priopćili da je izvršenim provjerama utvrđeno da V.S. (1980.) nije pokušao oteti maloljetnicu kako je to bilo navedeno u anonimnoj prijavi. 

''Policijski službenici su utvrdili da V.S. nije pokušao nasilno uvući maloljetnicu u vozilo niti je vozilo bilo u blizini marketa u ulici Slobodana Kusturića Banja Luka, već ju je uzeo za ruku u namjeri da ostvari komunikaciju sa njom, a što je kod nje izazvalo osjećaj straha, nakon čega ju je pustio i nije nastavio da se kreće za njom'',  priopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka. 

Nakon završenih neophodnih procesnih radnji, a u suradnji i pod nadzorom postupajućeg tužitelja, V.S. će, kako se dodaje, biti proveden u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske, Klinika za psihijatriju. 

Policijski službenici će nakon kompletiranja predmeta dostaviti izvještaj o poduzetim mjerama i radnjama Okružnom javnom tužiteljstvu Banja Luka. 

Iz policije su prethodno priopćili da je, nakon zaprimljene prijave da je nepoznata muška osoba ispred marketa u ulici Slobodana Kusturića, Banja Luka, pokušala nasilno da uvuče maloljetnicu u putnički automobil marke "opel", a koja se nalazila u društvu sa još jednom maloljetnicom, zahvaljujući brzoj reakciji i operativnom radu na terenu identificiran je, pronađen i lišen slobode V.S. iz Banje Luke. 

Kopirati
Drag cursor here to close