MUP SBK

Policija u Vitezu oduzela 15 kilograma speeda

Droga je pronađena i oduzeta prilikom pretresa kuće i pratećih objekata u mjestu Očice, koje koristi J.I. iz Zenice
Vijesti / Flash | 14. 06. 2021. u 12:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanskog kantona (SBK) u akciji tijekom proteklog vikenda pronašli su oko 15 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga speed, javlja Anadolu Agency (AA)

"Na osnovu prikupljenih operativnih saznanja, aktivnosti su usmjerene na pretres kuće i pratećih objekata u mjestu Očice, općina Vitez, koje koristi J.I. rođen 1980. godine iz Zenice. Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto oko 15 kilograma bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed", priopćeno je iz MUP-a SBK-a.

Osim toga policijski službenici Odjela kriminalističke policije su u nedjelju od 17.10 do 18.30 sati na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik u Starom Vitezu izvršili pretres obiteljske kuće i trgovačke radnje koju koristi O.Đ. (1979.) iz Zenice. Tom prilikom, pronađena je i oduzeta određena količina suhe zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Osumnjičeni su uhićeni i protiv njih nadležnom tužiteljstvu slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom kaznenom djelu neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kopirati
Drag cursor here to close