Akcija 'Agrokor'

Policija 'lovi' Todorića?

Mediji javljaju da je policija istodobno ušla u dom Ivana Crnjca, bivšeg financijskog direktora Agrokora, a pretpostavlja se da bi istražitelji mogli pokucati na vrata i ostalih direktora Agrokora
Vijesti / Flash | 16. 10. 2017. u 08:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je rano jutros ušla u Kulmerove dvore u vlasništvu Ivice Todorića bivšeg čelnika koncerna Agrokor, javljaju mediji.

U Kulmerove dvore jutros nešto prije šest sati došla su tri policijska vozila, a jedno vozilo je ispred ulaza u taj kompleks.

Mediji javljaju da je policija istodobno ušla u dom Ivana Crnjca, bivšeg financijskog direktora Agrokora, a pretpostavlja se da bi istražitelji mogli pokucati na vrata i ostalih direktora Agrokora.

U Ravnateljstvu policije Hini su potvrdili da će prve informacije dati uskoro.  

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović ranije je potvrdio da "sve poslove vezane uz Agrokor" koordinira Državno odvjetništvo, a pritom nije odgovorio na novinarski upit zna li policija gdje je Ivica Todorić. 

Prema dostupnim informacijama, Ivica Todorić nije u Hrvatskoj.

Državno odvjetništvo ranije je potvrdilo tek da su izvidi u tijeku i da će po donošenju odluke javnost biti obaviještena. 

"Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo još provodi izvide u slučaju Agrokor i nakon što donese svoju meritornu odluku javnost će biti pravovremeno obaviještena", rekla je Hini glasnogovornica Državnog odvjetništva Martina Mihordin. 

Kopirati
Drag cursor here to close