Četiri dana

Jeste li ju vidjeli? Obitelj i policija tragaju za djevojkom Hurijom

Fahriju su u noći sa subote na nedjelju, u 1:30 poslije ponoći kontaktirali iz Policijske stanice sa informacijom da se kćerka nalazi u Policijskoj stanici Konjic.
Vijesti / Flash | 03. 03. 2021. u 17:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Hurija Hadžić

Obitelj već četiri dana traga za Hurijom Hadžić iz gračaničke mjesne zajednice Piskavica.

Fahrija, njena majka za Radio Gračanicu je kazala kako je djevojka viđena kod Ribičkog mosta u Konjicu prethodnog dana, odnosno da je tako javljeno u jednoj grupi na Facebooku, dok posljednje informacije otkrivaju kako je Hurija viđena u Mostaru.

Te informacije dala je djevojka koja je s njom, navodno, sjedila u autobusu. Sa sobom je imala knjigu o arheologiji, a suputnici je pričala da istražuje stećak koji se nalazi u Mostaru. 

Inače, prema riječima Hurijine majke, djevojka je prošlog tjedna otputovala u Sarajevo zbog poslovnih obaveza. U petak je javila da se vraća iz Sarajeva, ali umjesto u Gračanicu, zaputila se u Konjic iz nepoznatih razloga.

Fahriju su u noći sa subote na nedjelju, u 1:30 poslije ponoći kontaktirali iz Policijske stanice sa informacijom da se kćerka nalazi u Policijskoj stanici Konjic, međutim kada je Fahrija sa članovima obitelji stigla u Konjic, Hurija se udaljila iz stanice, ostavivši automobil, ključeve i dokumente.

''Sada čekamo da se vrate kamere iz aščinice, koje pokrivaju Ribnički most u Konjicu, gdje su je jučer u jutro oko 10 sati navodno vidjele djevojke iz Konjica kako čeka autobus za Jablanicu'', kazala je majka nestale djevojke.

Hurija je visoko građena, ima plavu kosu do ramena, posljednji put je bila obučena u crne hlače, crne čizme, i plavu jaknu. Posljendji put kada je viđena imala je crni ceker u rukama.

Svi koji imaju neke informacije neka jave u najbližu Policijsku stanicu na broj 122, ili neka kontaktiraju obitelj na broj 061 843 980, navodi Avaz. 

Kopirati
Drag cursor here to close