Prozor - Rama

Policija traga za 10 osoba koje 'bježe' od samoizolacije

Ukupan broj evidentiranih dolazaka do sada je 36 osoba, od kojih je za četiri osobe istekla mjera samoizolacije od 14 dana.
Vijesti / Flash | 16. 03. 2020. u 11:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema izvješću Operativnog centra civilne zaštite Prozor Rama, povodom problematike koronavirusa, broj novo pristiglih, evidentiranih osoba na području općine Prozor Rama, u protekla 24 sata je 20.

Kako je objavila ramska radio-postaja, radi se  o dvioje osobe iz Italije, osam osoba iz Njemačke, devet iz Austrije te jednoj iz Švedske.

Svim pristiglim osobama izdana je zaštitna mjera samoizolacije.

Ukupan broj evidentiranih dolazaka do sada je 36 osoba, od kojih je za četiri osobe istekla mjera samoizolacije od 14 dana.

Prema saznanjima u ovu općinu je pristiglo još 10 osoba, koje se nisu evidentirale kod nadležnih službi. Za istima traga policija.

Još nije evidentiran niti jedan slučaj pozitivan na COVID 19.

Iz OCCZ Prozor Rama mole sve novo pristigle građane da se putem telefona obvezno jave u Dom zdravlja „Rama“ na broj 036 771 880 ili hitni poziv 124.

Također, pozivaju sve građane ukoliko imaju saznanja da je netko došao iz kriznog područja, a nije se prijavio u institucije da iste obvezno prijave.

 

Kopirati
Drag cursor here to close