Sindikat

Policajci u RS-u sve više izloženi brutalnim napadima kriminalaca

Nedjeljno ubojstvo policajca potvrđuje da su policajci u RS-u sve više izloženi napadima od kriminalnog miljea te da izvršitelji ovih radnji prema policiji pokazuju neviđen stupanj brutalnosti i surovosti.
Vijesti / Flash | 22. 04. 2019. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Saveza sindikata Republike Srpske oštro su osudili ubojstvo policajca Slađenka Tubina, na kojeg je u nedjelju u Gornjoj Ravskoj kod Ljubije pucao Marko Šabić.

Ističu da je Tubin ''surovo napadnut prilikom izvršenja svojih svakodnevnih poslova i radnih zadataka''.

''Tražimo od nadležnih pravosudnih institucija RS-a da ubojicu stigne ruka pravde, odnosno zaslužena kazna'', navode iz Informativne službe Saveza sindikata RS-a.

Dodaju da i taj primjer, nažalost, potvrđuje da su policajci u RS-u sve više izloženi napadima od kriminalnog miljea te da izvršitelji ovih radnji prema policiji pokazuju neviđen stupanj brutalnosti i surovosti, koristeći pri tome i upotrebu oružja.

Obitelji ubijenog pripadnika policije Slađenka Tubina i svim zaposlenima u Ministarstvu unutarnjih poslova RS-a uputili su izraze najdublje sućuti.

Teško ranjeni policajac Slađenko Tubin, u kojeg je u nedjelju Marko Šabić ispalio osam hitaca iz puške prilikom intervencije u Gornjoj Ravskoj, preminuo je u prijedorskoj bolnici.

Policija je intervenirala nakon što je Šabić ubo nožem u grudi svog oca Veselka.

Kopirati
Drag cursor here to close