Hrvatska

Policajci krenuli po migrante, pa im se zapalilo vozilo

Prilikom dolaska vozilo pogranične policije u vožnji se zapalilo dok su policajci bili u njemu, pa je došlo i vatrogasno vozilo lokalnog DVD-a i vatrogasci su ugasili požar, rekao je čitatelj 24 sata...
Vijesti / Flash | 24. 12. 2019. u 12:08 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mjestu Štivica kod Nove Gradiške u utorak oko devet sati mještani su primijetili nepoznate ljude koji idu selom i nose prtljagu. Pozvali su policiju, koja je s nekoliko vozila došla iz Nove Gradiške.

- Vrlo brzo stigli su policajci s nekoliko vozila, radi se o temeljnoj i pograničnoj policiji, došla je i policijska marica. Prilikom dolaska vozilo pogranične policije u vožnji se zapalilo dok su policajci bili u njemu, pa je došlo i vatrogasno vozilo lokalnog DVD-a i vatrogasci su ugasili požar - rekao je čitatelj 24 sata.

Policajci su uhitili migrante koji su u RH ušli najvjerojatnije nakon što su prešli iz Bosne i Hercegovine rijeku Savu, piše 24sata.

- U selu je još uvijek policija koja obavlja očevid, a pored ceste se nalaze stvari migranata koje su nosili sa sobom. Njih su policijskim vozilom prevezli najvjerojatnije u Novu Gradišku. Koliko ih je točno bilo ne znam, ali bio ih je pun kombi - kaže čitatelj.

Kopirati
Drag cursor here to close