Elektronske

Počela distribucija markica Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH

Markicu ZZO ZHŽ-a moguće je nabaviti u područnim uredima ZZO-a u Posušju, Grudama, Ljubuškom i Širokom Brijegu, a premiju je moguće uplatiti u bankama i poštama u ovim gradovima i općinama kako bi se izbjegla gužva.
Vijesti / Flash | 16. 12. 2019. u 15:54 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U područnim uredima Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) krenula je prodaja premija zdravstvenog osiguranja (markica) za sljedeću godinu, a distribucija markica trajat će do kraja ožujka 2020. godine.

Markice za 2020. godinu bit će elektronske te će se prilikom distribucije informacije unositi u elektronsku bazu podataka Zavoda, a osiguraniku će se izdati potvrda o dodijeljenoj premiji. Cijena godišnje premije je 20 maraka.

Markicu ZZO ŽZH moguće je nabaviti u područnim uredima ZZO-a u Posušju, Grudama, Ljubuškom i Širokom Brijegu, a premiju je moguće uplatiti u bankama i poštama u ovim gradovima i općinama kako bi se izbjegla gužva. Također, u poštanskim uredima bit će raspoređeni djelatnici Zavoda kako bi se olakšala distribucija.

Naknada za premiju može se uplatiti na račun Zavoda 3060030000648268, a nakon 31. ožujka premiju će po istoj cijeni moći dobiti samo oni korisnici koji se prvi put prijavljuju na Zavod.

Osobe mlađe od 18 godina, korisnici stalne socijalne potpore te osobe s navršenih 65 godina života koje su osigurane preko Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi, oslobođene su plaćanja premije zdravstvenog osiguranja.

Osobe koje navršavaju 18 godina u 2020. godini, besplatnu markicu mogu nabaviti do 31. ožujka 2020. godine, a markica će im vrijediti tijekom cijele godine.

Kopirati
Drag cursor here to close