Lete optužbe

Plenković: Most je, nastojeći ušićariti pred izbore, sjeo u vlak SDP-a

Vijesti / Flash | 09. 05. 2017. u 06:19 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u ponedjeljak je prozvao bivšeg političkog partnera u vlasti, Most, da je zbog oportunističkog, predizbornog pristupa, nastojeći nešto ušićariti, "sjeo u vlak SDP-a" koji je pred lokalne izbore krenuo u inicijativu za izglasavanje nepovjerenja ministru financija Zdravku Mariću.

"Odgovornost za zbivanja u Vladi snosi prije svega spoj političkoga interesa SDP-a da pred izbore krene u inicijativu za izglasavanje nepovjerenja ministru Zdravku Mariću… U taj vlak sjeo je Most. Dakle, Most je imao oportunistički pristup, predizborni, nastojeći nešto ušićariti. Mi smo - za razliku od onih koji nastoje nešto ušićariti i nismo protestni pokret - ozbiljna, odgovorna, državotvorna stranka koja donosi prave, hrabre i odvažne odluke u pravo vrijeme. A sve to u skladu s vladavinom prava i najvišim standardima", poručio je Plenković nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a kojoj su nazočili i svi ministri u Vladi, prenosi Hina.

Ističe da će HDZ nastaviti raditi na političkoj stabilnosti te će, uvjeren je, dobiti većinsko povjerenje hrvatskih birača na lokalnim izborima.

"Laži, neistine i konstrukcije ćemo odlučno odbacivati, a ljudi će na kraju vidjeti tko je tko, i tko iza čega stoji u hrvatskoj politici", dodao je.

Kopirati
Drag cursor here to close