Koji likovi!

Planinari se napušili pa zvali policiju: Nismo u stanju sići sa planine

Vijesti / Flash | 24. 09. 2017. u 19:55 Z.D.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veseli izlet na planinu oteo se kontroli kad su četvorica ljubitelja visina i marihuane shvatila da su toliko napušeni da nisu u stanju sići niz strme puteljke.

Stoga su u pomoć pozvali policiju, a dežurnom je operativcu bilo toliko mrsko skoknuti u pomoć drogiranim planinarima da je najprije malo zažugao na službenom Fejsu, javlja Slobodna Dalmacija.

''Nazvali su nas jer su zaglavili na planini nakon što su pušili canabis. Sad moramo u akciju spašavanja s helikopterom i medicinskim timom. Ostavili su nas bez riječi...''.

O slučaju koji je nasmijao Veliku Britaniju izvijestio je The Guardian pod prikladnim naslovom 'Too high'. Kako pišu, avanturisti su se zaputili na najviši vrh na Otoku, Scafell Pike u Lake Districtu. Spasiteljima je trebalo više od tri sata da s planine spuste nestašnu četvorku.

Za to vrijeme pod objavom cumbrijske policije skupila se sva sila kritika na račun takvog neodgovornog ponašanja, a mnogi su poručili da bi bilo pošteno da neodgovorni avanturisti pokriju trošak svog spašavanja.

Kopirati
Drag cursor here to close