Halt!

Pijani Hrvat zbog maske pravio nered u Njemačkoj

U ponedjeljak oko 18 sati u trgovini u Geretsriedu, njemačkom gradiću u Bavarskoj, došlo je do obračuna između dvojice muškaraca s još dvoje ljudi, a razlog su bile – maske.
Vijesti / Flash | 20. 10. 2020. u 20:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Njemačka policija / Policija je objavila sliku izgrednika

Dva 41-godišnjaka, od kojih jedan Hrvat, a drugi Nijemac, ušli su u trgovinu bez maske. Zaposlenik ih je pokušao istjerati, a oni su to odbili i posvađali se s dvoje poznanika, prenosi 24sata.hr.

U ponedjeljak oko 18 sati u trgovini u Geretsriedu, njemačkom gradiću u Bavarskoj, došlo je do obračuna između dvojice muškaraca s još dvoje ljudi, a razlog su bile – maske.

Prema priopćenju koje je izdala policija, , dva 41-godišnjaka, od kojih jedan Hrvat, a drugi Nijemac, ušli su u trgovinu bez maske. S obzirom na to da je nošenje maske u trgovinama obavezno, jedan od zaposlenika ih je pokušao istjerati.

Nisu htjeli napustiti trgovinu te su potom započeli svađu s dvoje poznanika koje su zatekli u trgovini, s 41-godišnjakom i njegovom 38-godišnjom partnericom, javlja fenix-magazin.

– Zbog osobnih razlika dvojica napadača koji su odbili staviti masku, napala su 41-godišnjeg muškarca iz Geretsrieda i pokušala ga pretući. Jedan svjedok (38) tada je priskočio u pomoć i svladao dvojicu napadača, dok u međuvremenu nije stigla policija – objavila je policija.

Dvojica napadača i 41-godišnji muškarac zadobili su lakše ozljede. Dvoje ih je vozilom Hitne pomoći prebačeno u bolnicu.

Policija je rekla da su obojica napadača bila u teškom pijanstvu. Sad ih očekuje prijava zbog napada i nanošenja tjelesnih ozljeda, a dobili su i kaznu od po 250 eura svaki zbog kršenja pravila o nošenju maske.

Kopirati
Drag cursor here to close