Ljevica, desnica

Petrov: Da nas SDP nije pokušao prevariti, Košićev govor natjerao bi me da idem s Milanovićem

Vijesti / Flash | 07. 01. 2016. u 08:46 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Govoreći o žestini napada na Most, posebice nakon izborne kampanje, Božo Petrov rekao je kako mu je muka kad vidi da su "nas zbog toga što smo pokazali da politika može biti drugačija apsolutno svi pokušali razapeti".

Na slučaj objave na Facebooku biskupa Vlade Košića kaže da ne doživljava njegove osude i molbe za oprost, ali da ih SDP nije pokušao prevariti, Košićev govor bi ga sigurno natjerao da ide ulijevo.

"Da su SDP i HDZ bili jednaki, da nas SDP nije pokušao prevariti, njegov bi govor mene sigurno natjerao da idem s koalicijom Hrvatska raste", rekao je.

Istaknuo je da Crkva može i treba reagirati na anomalije u društvu, ali ne smije zauzimati stranu. Određene osobe i pojedinici u Crkvi ne smiju imati toliku slobodu da definiraju tko je izdajica, naglasio je čelnik Mosta Božo Petrov rekao je u intervjuu za Večernji list poručivši kako to nije dopušteno.

Podsjetimo, sisački biskup Vlado Košić, koji se našao u središtu skandala kada je tijekom pregovora o sastavljanju hrvatske Vlade prozvao Božu Petrova da je nasjeo na Milanovićeve laži i odveo Most u ralje komunista, drugog dana Nove 2016. na Facebooku se ispričao Petrovu zbog uvreda izrečenih na njegov račun.

Na molbu mnogih prijatelja, koji su mi se ovih dana javljali, otvorio sam - tj. ponovno aktivirao ve postojei - svoj...

Posted by Vlado Košić on Saturday, 2 January 2016
Kopirati
Drag cursor here to close