Pag: Uhićeni dileri kokaina i ecstasyja

Pronađena droga im je oduzeta, a protiv obojice je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.
Vijesti / Flash | 22. 08. 2019. u 10:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je kod njih pronašla kokain i ecstasy upakiran za preprodaju, policija je na području Paga uhitila 27-godišnjaka i 30-godišnjaka, koje sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, piše Hina. 

Zadarska policija u četvrtak je priopćila kako je jučer kod njih na paškom području pronašla i zaplijenila 26,72 grama kokaina upakiranog u 18 pojedinačnih paketića/vrećica, te 54 komada tableta ecstasy i sedam komadića takvih tableta.

Pronađena droga im je oduzeta, a protiv obojice je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Inače, zbog brojnih festivala elektronske glazbe policija ljeti na otoku Pagu provodi intenzivne akcije suzbijanja "dilanja" i konzumiranja droge. 

Tako je tijekom Hideout festivala, koji se od 28. lipnja do 7. srpnja održavao na paškoj plaži Zrće i u Novalji, zbog prodaje droge uhitila osam osoba, među njima najviše stranaca koji su posjetiteljima nudili razne opijate od ecstasyja i ketamina do marihuane i kokaina.

Zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa drogama policija je kazneno prijavila četiri britanska državljana, dva hrvatska, jednog australskog te jednu srpsku državljanku.

Od njih je ukupno zaplijenila 2881 tabletu ecstasyja, 866 grama ketamina, 541 gram marihuane, 156 grama amfetamina, 84 grama MDMA i 72 grama kokaina.

Kopirati
Drag cursor here to close