Sjednica u Mostaru

Ostale odluke i zaključci Vlade FBiH

Na sjednici je usvojen Plan poslova premjera i uspostavljanja katastra nekretnina za 2021. godinu.
Vijesti / Flash | 11. 02. 2021. u 16:30 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Federacije BiH u četvrtak je na sjednici u Mostaru dala suglasnost na Program rada s Financijskim planom Fondacije za mobilnost studenata i nastavnika Federacije BiH za 2021. godinu.

Korisniku eksproprijacije Vlada je dozvolila ulazak u posjed nekretnina potpuno ekspropriranim rješenjem Službe za imovinsko-pravne poslove, geodetske poslove i katastar nekretnina Općine Stolac od 4. 9. 2020. godine.

Također, korisniku eksproprijacije dozvoljen je ulazak u posjed nekretnina prije isplate naknade za nekretnine potpuno eksproprirane rješenjem Službe za imovinsko-pravne, geodetske poslove i katastar nekretnina Grada Zenice od 7. kolovoza 2020. godine.

Na sjednici je usvojen Plan poslova premjera i uspostavljanja katastra nekretnina za 2021. godinu.

Usvojeno je i kvartalno izvješće o napretku projekta "Podrške zapošljavanju" (ESP) za razdoblje listopad - prosinac 2020. godine, te izvješće o radu Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja FBiH za 2020. godinu.

Usvojeno je i izvješće o realiziranim aktivnostima Implementacijske jedinice projekta "Energetska efikasnost u Bosni i Hercegovini" za FBiH za razdoblje listopad-prosinac 2020. godine, te plan za 2021. godinu.

Federalna vlada prihvatila je informaciju Federalnog ministarstva kulture i sporta o namjenskom utrošku sredstava dodijeljenih korisnicima po osnovu naknada za priređivanje igara na sreću za oblasti "Promoviranja kulture" i "Promicanje razvoja profesionalnog i amaterskog sporta u cilju povećanja sredstava fonda za nagrađivanje za istaknute sportske rezultate", a u skladu s Odlukom o utvrđivanju liste korisnika i raspodjeli dijela prihoda ostvarenih po osnovu naknada za priređivanje igara na sreću.

Vlada Federacije BiH dala je suglasnost za zaključenje i izvršenje ugovora o izvansudskoj nagodbi u 2021. godini.

Izvozno-kreditnoj agenciji Bosne i Hercegovine na privremeno korištenje od godinu dana bez naknade dane su prostorije na 16. katu objekta "B" zgrade Vlade Federacije BiH u Sarajevu.

Općinskom sudu u Sarajevu na razdoblje od pet godina bez naknade dane su poslovne prostorije Federalnog zavoda za geologiju na Ilidži površine 576 m2, priopćio je Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Kopirati
Drag cursor here to close