Republika Srpska

Osnovci se vraćaju u klupe, sportaši na treninge

Prema zaključku Republičkog stožera nastava u srednjim školama i visokoškolskim ustanovama nastavit će se organizirati na daljinu.
Vijesti / Flash | 11. 04. 2021. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Republički stožer za izvanredne situacije ublažio je mjere, prema kojima se od sutra osnovci u Republici Srpskoj vraćaju u školske klupe, a dopuštaju se i organizirane rekreativn aktivnosti I treninzi.

Prema zaključku Republičkog stožera nastava u srednjim školama i visokoškolskim ustanovama nastavit će se organizirati na daljinu korištenjem  sredstava elektronske komunikacije.

Zaključak stožera je i da se od sutra do 19. travnja dopuste organizirane rekreativne aktivnosti i treninge sportskih organizacija i sportaša u grupama do 30 osoba kao i profesionalne natjecateljske aktivnosti sportskih organizacija i sportaša, prenosi BHRT.

Uvjet je izostanak publike ili drugih osoba koja organizatori nisu akreditirali, priopćeno je iz Ureda Vlade Republike Srpske za odnose sa javnošću.

Od sutra do 19. travnja u autobusima u kojima se obavlja prijevoz osoba u međugradskom prijevozu broj osoba koji se prevozi ne može biti veći od broja registriranih mjesta za sjedenje.

U autobusima u kojima se obavlja prijevoz osoba u gradskom i prigradskom prometu popunjenost ne smije biti veća od 50 podsto od kapaciteta autobusa mjesta za stajanje i mjesta za sjedenje.

Kopirati
Drag cursor here to close