Potpisat će Sporazum

Općina Ravno postaje prvi član podupiratelj Zaklade fra Mladen Hrkać

Zaklada fra Mladen Hrkać osnovana je 8. lipnja 2018. godine u Širokom Brijegu s ciljem izgradnje Doma fra Mladen Hrkać kako bi se kroz poboljšanje uvjeta smještaja i prehrane pomoglo oboljelim osobama iz BiH.
Vijesti / Flash | 04. 09. 2019. u 15:04 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zaklada fra Mladen Hrkać i Općina Ravno potpisat će sporazum o suradnji kojim će Općina Ravno postati prvi član podupiratelj Zaklade fra Mladen Hrkać i Projekta Dom fra Mladen Hrkać za psihosocijalnu podršku i privremeni smještaj osoba koje dolaze na liječenje u Zagreb i članova njihovih obitelji.

Sporazum će biti potpisan u četvrtak, 5. rujna, s početkom u 11 sati, u prostorijama Lovačkog doma Ravno.

Zaklada fra Mladen Hrkać osnovana je 8. lipnja 2018. godine u Širokom Brijegu s ciljem izgradnje Doma fra Mladen Hrkać kako bi se kroz poboljšanje uvjeta smještaja i prehrane pomoglo oboljelim osobama iz Bosne i Hercegovine, kao i osobama koje dolaze u Zagreb na liječenje iz svih krajeva svijeta bez obzira na socijalni status, spol, dob, vrstu bolesti, vjeroispovijest ili nacionalnost.

Jedini osnivač Zaklade fra Mladen Hrkać je humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ iz Zagreba, koja je zahvaljujući iznimnim rezultatima i jedinstvenom načinu djelovanja u vrlo kratkom vremenu postala jedna od vodećih humanitarnih organizacija na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine i šire, priopćeno je iz te udruge.

Kopirati
Drag cursor here to close