HSP BiH

Općina Prozor-Rama postaje veliki starački dom

Vijesti / Flash | 05. 03. 2016. u 08:23 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izaslanstvo Hrvatske stranke prava (HSP) Bosne i Hercegovine, na čelu s predsjednikom stranke Stankom Primorcem, posjetilo je u četvrtak podružnicu HSP-a BiH Rama.

Stanje u općini i HSP-u Rama predstavio je predsjednik ramske podružnice HSP-a BiH Ivan Ćiro Fofić, koji je istaknuo da se općina Prozor-Rama nalazi u nezavidnoj situaciji pogotovo po pitanju velikog broja nezaposlenih i konstantnog iseljavanja mladih obitelji u zemlje Europske unije, priopćeno je iz HSP-a BIH.

Također je naveo kako Rama, bez obzira što je na papiru bogata općina, u biti siromašna, jer je narod siromašan, a sadašnja vlast u općini ne čini ništa kako bi popravila stanje i spriječila odlazak mladih u inozemstvo, tako da cijela općina postaje veliki starački dom.

Predsjednik Primorac i rukovodstvo stranke obaviješteni su kako je Izvršni odbor podružnice HSP-a Rama inicirao i započeo pregovore s ostalim oporbenim strankama u ovoj općini kako bi svojim političkim djelovanjem, kvalitetnim programom i radom pokušali iznaći najbolje rješenje za stanovnike općine Prozor-Rama i spasili što se spasiti da na predstojećim lokalnim izborima.

Predsjednik HSP-a BiH Stanko Primorac pohvalo je rad HSP-a u Rami, te istaknuo kako je ovo jedna od najbolje ustrojenih podružnica HSP-a BiH. Također je dao apsolutnu potporu u daljnjem radu HSP-u Rama, te istaknuo kako za predstojeće lokalne izbore inicijative za način nastupanja i prijedloge eventualnih koalicija moraju krenuti iz podružnica, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close