Demoliranje

Općina Novi Travnik: Napominju građane da je zabranjeno uništavanje javnog dobra

Iz Općine podsjećaju nesavjesne građane da kolektivni način stanovanja u gradskim sredinama podrazumijeva poštivanje normi ponašanja
Vijesti / Flash | 12. 09. 2018. u 15:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Devastacija javnog prostora i javnog dobra prisutna je u bh. društvu, a u Novom Travniku posljednju godinu poprima zabrinjavajuće razmjere'', navode u informaciji građanima ova Općina.

Kako je to problem koji utiče na kvalitetu života svih građana, Općina Novi Travnik, kako navode, odlučna je poduzeti brojne mjere koje će dovesti do otkrivanja i kažnjavanja počinitelja.

Foto: Općina Novi Travnik / Demoliranje javne imovine u Novom Travniku

Iz Općine podsjećaju nesavjesne građane da kolektivni način stanovanja u gradskim sredinama podrazumijeva poštivanje normi ponašanja koji ni na koji način ne ugrožavaju druge.

''Određeni tipovi ponašanja odnosno izvođenje određenih radnji u potpunosti su neprihvatljivi i nedozvoljeni u parkovima, na trotoarima i prilazima zgradama kao što su spravljanje zimnice i raznih vrsta pekmeza, cijepanje drva, prepravljanje tekstova na prometnim znakovima, uklanjanje putokaza, sadnja različitog bilja kao i uklanjanje dijelova drveća ili cijelih stabala'', navode iz Općine.

Kopirati
Drag cursor here to close