Apel

Općina Jablanica zamolila građane da čiste

U ulicama gdje ne postoje izgrađeni pločnici i gdje ne postoji prostor određen za pločnik, navode, snijeg se mora očistiti sa prometnice i pristupa stambenim i poslovnim zgradama
Vijesti / Flash | 18. 12. 2018. u 10:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Snijeg u Jablanici

Općinski stožer Civilne zaštite Jablanica na sjednici održanoj u ponedjeljak donio je odluku da se pozovu svi građani općine Jablanica i vlasnici gospodarskih subjekata da su dužni čistiti snijeg ispred i oko svojih objekata.

Građani su dužni to obavljati, u skladu sa Odlukom o komunalnom redu iz 2010. godine u dijelu koji se odnosi na čišćenje snijega, dužni očistiti od snijega i leda pločnik ispred stambenih i poslovnih prostorija i u krugu upotrebnog zemljišta objekta, a zatim snijeg, navode, sakupiti sa kolnika prema ulici na  način da se omogući nesmetan promet te prolaz pješaka i vozila, objavljeno je na općinskim stranicama.

''U ulicama gdje ne postoje izgrađeni pločnici i gdje ne postoji prostor određen za pločnik, snijeg se mora očistiti sa prometnice i pristupa stambenim i poslovnim zgradama'', stoji u objavi.

Općinski stožer Civilne zaštite putem Službe CZ Općine Jablanica, navode, prati stanje na terenu te predlaže Općinskom štabu  CZ mjere za poboljšanje stanja uzrokovanog prirodnom nesrećom.

Kopirati
Drag cursor here to close