Tomislavgrad

Olujna bura slomila repetitor FTV-a na Libu

Jaki udari vjetra, koji već dva dana prevladavaju na području Tomislavgrada, slomili su srijedu navečer repetitor FTV-a koji se nalazi na planini Lib, smještenoj na jugoistočnom rubu Duvanjskog polja.
Vijesti / Flash | 06. 02. 2020. u 11:01 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jaki udari vjetra, koji već dva dana prevladavaju na području Tomislavgrada, slomili su u srijedu navečer repetitor FTV-a koji se nalazi na planini Lib, smještenoj na jugoistočnom rubu Duvanjskog polja.

Kako se doznaje od dežurnih službi Eelektroprivrede HZ-HB Tomislavgrad, od srijede navečer su njihovi potrošači od Ćavarova Stana do krajnjeg tomislavgradskog naselja Crvenica, ostali bez opskrbe električnom energijom.

Ističu kako su bez električne energije sinoć ostali i potrošači od Zaljuti prema Roškom Polju, a od četvrtka ujutro i neki dijelovi Tomislavgrada, ali da su sve raspoložive ekipe na terenu i rade na otklanjaju kvarova.

Iz službe Civilne zaštite u Tomislavgradu se doznaje da nije bilo prijava materijalne štete od olujne bure.

Podsjećamo, prošle godine u isto vrijeme olujni vjetar na području tomislavgradske općine nanio je ogromnu materijalnu štetu, a posebno u naseljima u jugoistočnom dijelu Duvanjskog polja, Borčani i Omolje, gdje je gotovo svaka obiteljska kuća pretrpjela oštećenje.

Kopirati
Drag cursor here to close