Krajina Klas d.o.o

Oglasili se iz Trivićeve kompanije: Ugrožena je sigurnost obitelji i zaposlenih

U javnosti se šire netočne informacije
Vijesti / Flash | 25. 03. 2019. u 17:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Pekarna Manja

Krajina Klas do.o.o oglasio se priopćenjem povodom lažnih i zlonamjernih informacija koje su se pojavile na pojedinim portalima i prenose se putem društvenih mreža, da je otac Saše Trivića, suvlasnika lanca pekara Manja, Janko Trivić, bivši zapovjednik Vojske Republike Srpske, odgovoran za zločine VRS počinjene Korićanskim stijenama.

''Ova informacija je apsolutno netočna. Nikakva veza, niti rodbinska, niti prijateljska, pa čak ni poznanstvo ne postoji između Saše Trivića i Janka Trivića, i njihovo dovođenje u vezu je dio vrlo opasne i zlonamjerne propagande koja se već danima vodi prema kompaniji Krajina Klas doo Banja Luka, a čiji je navodni povod, tweet Saše Trivića star tri godine i izvučen iz konteksta'', navodi se u prioćenju kompanije.

Kao dokaz, medijima je kompanija Krajina Klas do.o.o dostavila i izvod iz matične knjige rodjenih Saše Trivića iz kojeg se jasno vidi da je njegov otac Ranko Trivić.

Iz kompanije navode, da je ovakvim pisanjem ugrožena sigurnost obitelji Trivić.

''Ne samo što su ovim zanemarena druga javna istupanja i dokazane aktivnosti gospodina Trivića, koje su uvijek bile usmjerene na podršku miru, suživotu i suradnji pripadnika svih konstitutivnih naroda u BiH, nego je ovakvim djelovanjem, čiji vrhunac predstavlja upravo gore spomenuta laž objavljena 24.03.2019. na portalu IZDVOJENO.ba, ozbiljno ugrožena sigurnost obitelji Trivić, kao i svih zaposlenih u našoj kompaniji, pogotovo onih koji pošteno zarađuju svoj kruh u našim pekarama u Federaciji BiH'', naveli su u priopćenju zi kompanije Krajina Klas d.o.o., dodajući da će zaštitu prava za sve navedene terete od strane portala koji su objavili netočne informacije, tražiti i sudskim putem .

Kopirati
Drag cursor here to close