Počast i zahvala braniteljima

GO HDZ o Lipanjskim zorama: Hrvatski narod na svom tlu više nikada neće biti potlačen

'' Obranili smo svoje domove i otgrli se totalitarizmu i agresiji. Hrvatski narod na svom tlu više nikada neće biti potlačen'', priopćili su iz Odbora za branitelje, gradskog odbora HDZ-a Mostar.
Vijesti / Flash | 26. 06. 2021. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prisjećajući se vojno redarstvene operacije oslobođenja doline rijeke Neretve, koja se obilježava Lipanjskim zorama od 7. do 26.lipnja, želimo odati počast i zahvalu našim poginulim braniteljima, ratnim vojnim invalidima i svim braniteljima'', priopćeno je iz Odbor za branitelje, gradskog odbora HDZ-a Mostar.

Putem priopćenja su uputili zahvale obiteljima poginulih, nestalih, ranjenih i razvojačenih branitelja.

''Nemjerljiv je doprinos koji ste ugradili svojim životima, svojom žrtvom dajući sebe u ostvarenju stoljetnog sna za slobodu. Ljubav i pravičnost je bila najsnažnije oružje koje su branitelji nosili. Obranili smo svoje domove i otgrli se totalitarizmu i agresiji. Hrvatski narod na svom tlu više nikada neće biti potlačen'', priopćili su iz HDZ-a dodajući da je iz pepela podignut srušeni grad, te da se budućnost gradi na demokratskim načelima težeći sigurnijoj sutrašnjici, jer kažu, u 21. stoljeće ušli su zaduženi žrtvom branitelja.

''Dužni smo očuvati ognjište obranjeno životima sinova i podignuto žuljevitim rukama majki i očeva. Dužni smo u naslijeđe djeci ostaviti slobodu i dostojanstvo za koju su naši suborci prolili krv.  Obvezujemo sebe i svoje potomke na izgradnju zajedničke bolje budućnosti temeljene demokratskim načelima, ustrajući na jednakopravnosti i konstitutivnosti i svim ljudskim pravima i slobodama'', naveli su iz GO HDZ.

''Našim poginulim i nestalim vječna slava i hvala, svim braniteljicama i braniteljima, obiteljima, žiteljima grada Mostara i svim prijateljima veliko hvala što su i kroz ovu obljetnicu pokazali da njegujemo uspomenu na Lipanjske zore, zore koje su donijele slobodu svjetlom pravde i odlučnosti'', priopćeno je iz GO HDZ.

Kopirati
Drag cursor here to close