SK Alfa

Obuka u rukovanju oružjem za članove Krav Maga Hercegovine

Vijesti / Flash | 03. 02. 2016. u 15:52 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Širokom Brijegu je 30. siječnja na streljani streljačkog kluba “Alfa” održan seminar u organizaciji Krav Maga Hercegovina i S.K. Alfa, a na temu “Rukovanje kratkim vatrenim oružjem, taktičko pucanje i obrana od prijetnje vatrenim oružjem.“

Seminar je bio namijenjen svim članovima organizacije Krav Maga Hercegovina , da bi se što bolje upoznali sa tehnikama rukovanja, sigurnosti.

Na seminaru su obrađene teme: sigurnost pri rukovanju kratkim vatrenim oružjem, osnovne tehnike i vještine gađanja kao i tehnike obrane kod prijetnje vatrenim oružjem.

"Krav Maga Hercegovina trudi se organizirati seminare na kojima ćemo svi naučiti nešto novo. Prije godinu dana vještina je građanima bila nepoznanica. Najvažnije je to da smo mnoge naučili kako da na vrijeme izbjegnu nasilne situacije. Krav maga kao sustav samoobrane je zadnja linija obrane od toga napada. Ona isključivo pomaže u trenutku samog napada. Prevencija i svijest o samom problemu nasilja je izrazito bitna", rekao je voditelj Krav Mage Hercegovina Igor Rajić za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close