Traže ostavku

Obitelj Memić predala zahtjev za smjenu glavne tužiteljice u Sarajevu

Predali su zahtjev Tužiteljstvo ŽS u kojem traže odstupanje Sarajlije s funkcije.
Vijesti / Flash | 02. 02. 2021. u 11:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muriz i Arijana, otac i sestra usmrćenog Dženana Memića danas su ispred zgrade sarajevskog tužiteljstva zatražili ostavku glavne tužiteljice Sabine Sarajlije.

Oni su predali zahtjev u Tužiteljstvo ŽS u kojem traže odstupanje Sarajlije s funkcije.

Traže ostavku

Otac Dženana Memića, Muriz Memić rekao je da iz profesionalnih razloga traži da ode županijska tužiteljica Sabina Sarajlija te podnese ostavku, prenosi "Avaz". 

"Svima je od jučer jasno da je Dženan ubijen i da državno tužiteljstvo radi dobro. Za početak Dalilda Burzić mora biti suspendirana. Tužiteljica Sarajlila nikad me nije htjela primiti, iako sam tražio. Neprofesionalna je i nema osjećaja za žrtvu. Ona radi za druge ljude i ne radi svojom glavom. Znat će se uskoro tko je ubojica i tko su sudionici", rekao je Memić.

Godine borbe

"Pet godina se borimo da bi za svoja djela bili kažnjeni oni koji su ih počinili i nećemo odustati. Danas je dobar dan, koliko jedan dan može biti dobar bez Dženana. Danas je pravda konačno pokucala na vrata i mi smo joj otvorili. Put je dug, ali nazire mu se kraj. Poručujemo svima, a posebno Alisi Mutap, da su došli ljudi koje nije strah da rade svoj posao", kazala je sinoć Arijana Memić u svom obraćanju na Facebooku.

Kopirati
Drag cursor here to close