Greška

Obitelj iz Hrvatske se izgubila na Kozari prateći navigaciju

Policijski službenici u suradnji s lugarima Šumskog gazdinstva Kozarska Dubica, prateći šumske znakove, nakon trosatne potrage pronašli su obitelj u mjestu Maglajci, na Kozari.
Vijesti / Flash | 24. 02. 2021. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici iz Kozarske Dubice pružili su pomoć stranim državljanima koji su se izgubili na nepristupačnom terenu na Kozari, javlja Anadolu Agency (AA).

"Policijskoj stanici Kozarska Dubica Policijske uprave Prijedor, u ponedjeljak oko 14.40 sati, prijavljeno je da se na području općine Kozarska Dubica, izgubila tročlana obitelj iz Republike Hrvatske, koju je navigacijski sustav u vozilu usmjerio na nepristupačan teren na području Kozare", priopćeno je iz Policijske uprave Prijedor.

Policijski službenici u suradnji s lugarima Šumskog gazdinstva Kozarska Dubica, prateći šumske znakove, nakon trosatne potrage pronašli su obitelj u mjestu Maglajci, na Kozari.

"Bračni par s dvogodišnjim djetetom i zaglavljenim vozilom, pronađeni su živi i zdravi, nakon čega su transportirani do Kozarske Dubice", navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close