Lipanjske zore

Obilježena 29. obljetnica oslobođenja Bijelog polja

Prije svete mise položen je vijenac za poginule pripadnike 3.cimske bojne na putu za Rujišta a poslije mise kod spomenika poginulim braniteljima upriličeno je polaganje vijenaca i paljenje svijeća
Vijesti / Flash | 20. 06. 2021. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu manifestacije Lipanjske zore, sinoć je kod crkve Srca isusova u Potocima služena sveta misa za poginule Hrvate (branitelje i civile) Bijelog polja i okolnih mjesta koju je predvodio don Josip Galić.

Prije svete mise položen je vijenac za poginule pripadnike 3.cimske bojne na putu za Rujišta a poslije mise kod spomenika poginulim braniteljima upriličeno je polaganje vijenaca, paljenje svijeća i fotografiranje pripadnika 1.bojne Bijelo polje.

Foto: HVIDRA Mostar / Obilježena 29. obljetnica oslobođenja Bijelog polja

Hrvati Bijelog polja i samo naselje pretrpilo je veliku srpsku i muslimansku agresiju u proteklom ratu gdje je poginulo čak 106 branitelja i civila, priopćila je HVIDRA Mostar.

I ove godine u organizaciji Udruge Dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO-a postavljene su zastavice na vidljivim mjestima te dogovoren jači angažman za 30. obljetnicu koja se obilježava iduće godine.

Kopirati
Drag cursor here to close