Dan Europe

Nurkoviću i Šurlan nagrade za najbolje novinarske priče

Anel Nurković je osvojio najviše bodova Komisije za ocjenjivanje u kategoriji najbolji TV, video ili radijski novinarski prilog.
Vijesti / Flash | 07. 05. 2021. u 16:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Anel Nurković, urednik emisije Euroimpuls na BHT1 i Svjetlana Šurlan, zamjenica glavnog i odgovornog urednika portala Capital.ba, dobitnici su nagrada za najbolju novinarsku priču o procesu pristupanja BiH u EU za 2021. godinu, koju je povodom obilježavanja 9. svibnja – Dana Europe, organizirala Direkcija za europske integracije u suradnji s Društvom novinara BiH i uz podršku Švedske.

Anel Nurković je osvojio najviše bodova Komisije za ocjenjivanje u kategoriji najbolji TV, video ili radijski novinarski prilog, a Svjetlana Šurlan u kategoriji najbolji pisani novinarski tekst. Nagrađeni radovi govore o financijskoj pomoći EU odnosno iskustvima domaćih privrednika u korištenju IPA II i promjenama koje podrazumijeva nova IPA III.

Foto: DEI / Svjetlana Šurlan nagrađena je za najbolji pisani novinarski tekst

Novinarska nagrada za najbolju novinarsku priču o procesu pristupanja BiH u EU se dodjeljuje drugu godinu zaredom, a najbolje ovogodišnje novinarske priče su izabrane u konkurenciji od 19 prijavljenih radova.

Kopirati
Drag cursor here to close