Gradonačelnik Širokog Brijega

Novoosnovanom DVD-u Kočerin obećana pomoć

Vinko Mikulić, tajnik DVD-a Kočerin, upoznao je gradonačelnika Kraljevića o dosadašnjim aktivnostima i planovima DVD-a Kočerin, istaknuvši neophodnost opremanja vatrogasaca s osnovnom opremom.
Vijesti / Flash | 11. 04. 2019. u 13:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević primio je pripadnike novoosnovanog Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kočerin Vinka Mikulića, Andriju Banožića i Ivana Mikulića.

Vinko Mikulić, tajnik DVD-a Kočerin, upoznao je gradonačelnika Kraljevića o dosadašnjim aktivnostima i planovima DVD-a Kočerin, istaknuvši neophodnost opremanja vatrogasaca s osnovnom opremom te da su pripadnici ove postrojbe u nekoliko navrata u protekla tri mjeseca pomagali pripadnicima širokobriješke profesionalne vatrogasne postrojbe u gašenju požara.

Na sastanku su nazočili i Mario Barbarić, pripadnik Profesionalne vatrogasno postrojbe Grada Širokog Brijega, Josip Kožul predsjednik MZ Kočerin, koji je obećao pomoć DVD-u Kočerin u opremanju postrojbe i Drago Martinović, ravnatelj Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke koji je istaknuo važnost dobrovoljnog vatrogastva u Širokom Brijegu, odnosno u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

''Osnivanje DVD-a Kočerin je svakako dobro za naš grad i zasigurno će pridonijeti jačanju sustava zaštite od požara i vatrogastva. Pružit ćemo potporu radu DVD-a Kočerin, odnosno njihovim pripadnicima, a nadam se da će oni zauzvrat pomoći našoj profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi u izvršavanju zadaća zaštite i spašavanja ljudi i materijalnih dobara'', rekao je, između ostalog, Miro Kraljević gradonačelnik Širokog Brijega.

Kopirati
Drag cursor here to close