30. siječnja

Novi štrajk upozorenja Nezavisnog sindikata HP Mostar

'O našem glavnom problemu - povećanju malih plaća, još uvijek niti riječi. 9. 12. 2019. godine Upravi HP Mostar poslali smo dopis u kojem smo članove Uprave pozvali na razgovor o navedenoj temi i drugim problemima s kojima se suočavaju naši radnici''
Vijesti / Flash | 28. 01. 2020. u 11:46 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Novi štrajk upozorenja najavljen je za 30. siječanj

Članovi Nezavisnog sindikat Hrvatske pošte Mostar održali su štrajk upozorenja prije četiri mjeseca, a s obzirom da se u međuvremenu ništa nije promijenilo, najavili su novi štrajk upozorenja.

"O našem glavnom problemu - povećanju malih plaća, još uvijek niti riječi. 9. 12. 2019. godine Upravi HP Mostar poslali smo dopis u kojem smo članove Uprave pozvali na razgovor o navedenoj temi i drugim problemima s kojima se suočavaju naši radnici. Do današnjeg danas na nas dopis nismo dobili nikakav odgovor što je uistinu kap koja je prelila čašu", navodi se u priopćenju za javnost.

Zbog toga su se članovi Sindikata odlučili na novi štrajk upozorenja koji će se održati u četvrtak, 30. siječnja, u dvorištu iza glavne pošte u Mostaru (Ulica Tvrtka Miloša) s početkom u 9 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close