Obavijestite policiju ako ga vidite

Nove informacije o mladom Belgijancu koji je nestao u BiH

"Ukoliko mu se vozilo pokvarilo, to bi moglo potvrditi i pojedine izvještaje da su ga vidjeli kako autostopa kraj Prozor-Rame", naveo je prijatelj obitelji.
Vijesti / Flash | 09. 08. 2018. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladić Gert-Jan Dobbelaere, 24-godišnji Belgijanac, nestao je u Bosni i Hercegovini krajem srpnja ove godine, a kako saznaje RadioSarajevo, mladić je imao problema s autom.

Prve informacije kazale su da je posljednji put viđen u Sarajevu, 29. srpnja kada se odjavio iz jednog hotela. Obitelji se posljednji put javio 27. jula iz Dubrovnika.

Ipak, član njegove obitelji otkrio je nove informacije o slučaju: kako je obitelj doznala, rafting kamp na Tari potvrdio je da je mladić bio kod njih 31. srpnja. Navodno je imao problema s vozilom, pa je došao nešto kasnije nego što je planirano.

"Ukoliko mu se vozilo pokvarilo, to bi moglo potvrditi i pojedine izvještaje da su ga vidjeli kako autostopa kraj Prozor-Rame", naveo je prijatelj obitelji.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo doznajemo da je potraga za Belgijancem službeno raspisana 7. kolovoza, u poslijepodnevnim satima, te se i dalje traga za mladićem. Dodajmo i da smo im prenijeli nove informacije koje smo doznali.

Prve informacije o nestanku mladića objavio je njegov brat Steven Dobbelaere koji je objavio post na svom Facebook profilu, navodeći da se nestali Gert-Jan zadnji put javio obitelji 27. srpnja dok je bio u Dubrovniku, piše RadioSarajevo.ba.

Ukoliko imate BILO KAKVU informaciju o ovom mladiću odmah obavijestite najbližu policijsku postaju, možete i telefonski na broj 122.

Kopirati
Drag cursor here to close