U sklopu parka

Nitko nije tražio dozvolu za zastavu iznad Mostara; Izetbegović dolazi podignuti stijeg?

Zastava koja bi trebala biti jedna od najvećih u BiH, ako ne i najveća, bit će postavljena na jarbolu visine 26 metara.
Vijesti / Flash | 28. 02. 2018. u 15:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Uvidom u zaprimljene zahtjeve u Centru za usluge građanima Grada Mostara nije zaprimljen zahtjev za postavljanjem jarbola na gore spomenutoj lokaciji'', rečeno je iz Odjela za urbanizam i građenje Grada Mostara na upit portala Bljesak.info o postavljanju jarbola za navodno najveću zastavu BiH iznad Mostara.

Podsjećamo, proteklih dana u tijeku su radovi na postavljanju jarbola na brdu Fortica, ali javnost ne zna tko stoji iza projekta.

Još uvijek je projekt obavijen velom tajne. Iako su nas radnici uputili na udrugu MTBA Mostar, koja već dulje vrijeme uređuje rekreacijsko-avanturistički park na Fortici, u udruzi nisu željeli otkriti jesu li oni inicijatori podizanja zastave u sklopu otvaranja  parka.

Zastava koja bi trebala biti jedna od najvećih u BiH, ako ne i najveća, bit će postavljena na jarbolu visine 26 metara povodom Dana neovisnosti BiH iznad ranije postavljenog natpisa ''BiH volimo te''.

Đani Rahimić iz MTBA Mostar je rekao kako su dijelom uključeni u projekt, ali nije precizirao detalje.

''Mi smo obnovili natpis 'BiH volimo te'. To smo uzeli sebi na odgovornost da ga obnavljamo i održavamo svake godine'', rekao je Rahimić za Bljesak.info.

Na više adresa smo pokušali doznati tko točno stoji iza podizanja stijega, ali nismo uspjeli dobiti odgovor.

Kako nam je potvrđeno iz nekoliko povjerljivih izvora u Mostar će sutra doći i bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović, a prema nekim informacijama sudjelovat će na podizanju zastave.

Kopirati
Drag cursor here to close