Antifašist je imao palicu

Nikšić izmislio napad na autobus antifašista u Mostaru

Vijesti / Flash | 14. 02. 2017. u 15:00 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik SDP-a Nermin Nikšić na sjednici Predsjedništva Socijaldemokratske partije BiH (SDPBiH) osvrnuo se ''na napad autobus s antifašistima'' ispred Partizanskog groblja u Mostaru, koji su krenuli obilježiti godišnjicu oslobađanja Mostara od fašizma u Drugom svjetskom ratu.

Nikšić smatra da ti koji su izvršili napad "vjerojatno imaju razloga za to" te da su to "oni koji se boje i mrtvih antifašista".

''Na taj način pokušavaju da spriječe obilježavanje godišnjice'', kazao je, ipak izrazivši zadovoljstvo što se ove godine na obilježavanju godišnjice okupio veći broj antifašista nego ranije.

Izrazio je nadu da će BiH postati zemlja u kojoj neće biti natjecanja oko prekrajanja povijesti te da će se ljudi okrenuti suživotu u kojem nitko nikome neće smetati.

Inače, policija nije zabilježila niti jedan napad na okupljanju antifašista u Mostaru, čak što kod antifašista koji je došao s autobusom na obilježavanje je pronađena tzv. teleskopsa palica.

''Kod uhićene osobe, koja je došla na plato Partizanskog groblja u autobusu organizatora Udruženja antifašista i boraca Narodno-oslobodilačkog rata, pronađena je tzv. teleskopska palica i nad uhićenim se provodi kriminalistička obrada'', rečeno je tada u Policijskoj upravi Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close