protiv podjela

Nikšić: Ako je cijena EU puta podjela BiH, nama takva Europa ne treba

Vijesti / Flash | 27. 09. 2016. u 15:39 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Nermin Nikšić izjavio je danas u Travniku kako je SDP BiH jasno opredijeljen da sačuva jedinstvenu i cjelovitu BiH, te da zaustavi sve pokušaje podjele zemlje.

''Što se tiče SDP-a, europski put BiH je neupitan. Međutim, ako je cijena tog puta definitivna podjela BiH, onda nama takva Europa ne treba, a protiv podjela ćemo se boriti svim legalnim sredstvima - kazao je Nikšić na konferenciji za novinare tijekom posjeta Općinskom odboru SDP-a BiH u Travniku.

Kako je kazao, lokalni izbori u BiH, 2. listopada, bit će od životne važnosti te će predstavljati referendum jer će građani odlučiti o putu kojim će krenuti BiH.

''Ovi izbori neće dati samo odgovor na pitanje tko će biti načelnik ili gradonačelnik. Tog dana, svi zajedno, odlučujemo o putu kojim će naša domovina krenuti. Tako da je ovaj dan presudno važan za sve nas'', poručio je Nikšić.

Naglasio je kao građani BiH zaslužuju bolji žvot, veće mirovine i plaće, više radnih mjesta, bolje školstvo i zdravstvo, te svjetliju budućnost za svoju djecu.

Tijekom posjeta predsjednika SDP-a BiH Travniku, novinarima su se predstavili i kandidati ove stranke za Općinsko vijeće i za načelnika Općine Travnik.

Kopirati
Drag cursor here to close