Veliko nevrijeme

Nevrijeme u prijedorskoj regiji: Grad uništio krovove kuća, automobile, usjeve...

Prema informacijama koje su mediji objavili s terena, nevrijeme je trajalo pola sata i pričinjena je znatna materijalna šteta na objektima, automobilima i usjevima
Vijesti / Flash | 21. 07. 2018. u 20:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protugradna zaštita ispalila je 25 raketa na području Prijedora koje je danas zahvatio grad, ali je zbog zabrane kontrole leta da se ispaljuju protugradne rakete krupan grad nanio štetu u Riječnima u opštini Laktaši, priopćeno je iz Protugradne preventive Republike Srpske.

Iz "Protugradne preventive" ističu da djelovanje na gradonosne oblake još traje i da je do sada ispaljeno 57 raketa.

  / Foto: Istinito.com

Grad je oko 17.00 sati zahvatio branjeno područje Prijedora, te je do zabrane djelovanja ispaljeno 25 raketa.

Zabrana je trajala 27 minuta tijekom kojih je gradonosni oblak došao do Riječana, gdje je padao veoma krupan grad, koji je uzrokovao štetu.

  / Grad uništio krov kuće

"Zbog zabrane nismo bili u mogućnosti učiniti više, a dobili smo sliku, ne našom krivicom, šta se događa i kolika je šteta od grada kada nismo u mogućnosti djelovati, navode iz "Protugradne preventive".

U mjestu Jakupovci, na području općine Laktaši, grad je padao u dva navrata u razdoblju od 18.20 i 18.45 sati, rekao je Srni mještanin.

Krupan grad zahvatio je danas mjesto Veriće na području Banjaluke, gdje je nanio veliku štetu voću i povrću.

Prema informacijama koje su mediji objavili s terena, nevrijeme je trajalo pola sata i pričinjena je znatna materijalna šteta na objektima, automobilima i usjevima

Kopirati
Drag cursor here to close