Šarović

Nećemo bježati iz institucija BiH

Vijesti / Flash | 24. 02. 2017. u 11:14 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"SDS, odnosno Savez za promjene, kao i Republika Srpska u cjelini, nisu krivi za ovu krizu i mi je nismo na bilo koji način izazvali, nećemo je ni produbljavati, naprosto nećemo ni blokirati institucije, jer ne želimo da na neustavan čin mi odgovorimo neustavno i neodgovorno. Želim da kažem da mi nećemo bježati iz institucija BiH", rekao je potpredsjednik Glavnog odbora SDS-a Mirko Šarović.

Šarović je danas na Jahorini izjavio da SDS, Savez za promjene i Republika Srpska u cjelini nisu krivi za krizu prouzrokovanu podnošenjem bošnjačkog zahtjeva za reviziju presude Međunarodnog suda pravde po tužbi protiv Srbije.

Prema njegovim riječima, pitanje je je li Vijeće ministara BiH u tehničkom mandatu i kako će se posljednja politička događanja odraziti na funkcioniranje institucija u BiH zaista je složeno, tako da političke stranke u narednom razdoblju trebaju raspravljati o tome kako će te institucije funkcionirati.

"Ako me pitate kako ćemo dalje raditi, radit ćemo u interesu građana i društva u cjelini i tako ćemo se i ponašati", naveo je Šarović, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close