Spontano

Nastavljeni prosvjedi u Beogradu: "Narod gladuje - elita se raduje"

Vijesti / Flash | 11. 04. 2017. u 18:23 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prosvjed na ulicama Beograda počeo je danas, u uobičajeno vrijeme, oko 18 sati, ali, za razliku od prethodnih dana - ispred Vlade Srbije, a ne skupštine, i s nešto više "socijalnih" poruka.

Sudionici prosvjeda, uz već prepoznatljive, nose i transparente na kojima je, pored političkih, ispisano i više zahtjeva, poput "Narod gladuje - elita se raduje", "Niko ne smije biti gladan i bez doma", "Ni Vučić, ni DOS već radni narod", kao i "Radnik nije rob", s "potpisom" Srpski sindikalni front...

Danas su primjetne i zastave sindikata Sloga, transparent "radnici Goše bez predaje", kao i zastava vojnog sindikata Srbije.

Neki od sudionika "izgazili" su zastavu na kojoj je predizborni logo izabranog predsjednika Aleksandra Vučića, a pojavila se i skupina "bijelih mantila" koji su se predstavili kao studenti Kemijskog fakulteta, prenosi Tanjug.

Prema najavama sudionika, kolona bi trebalo da se kreće Nemanjinom do Slavije, zatim Beogradskom do Vukovog spomenika, a nakon toga opet do RTS i Skupštine Srbije, mada, kako sami kažu, može doći do promjene pravca "jer se sve događa spontano".

Kopirati
Drag cursor here to close