Mustafa Kadribegović

Nasljednik Solaka podnio ostavku

''Osigurali smo instalatera i verifikacijsku kuću. Danas, 15.12, verifikacija nije završena i svi su to problemi koji traju, a mi smo limitirani jer su se u međuvremenu pojavili problemi za koje ja nemam adekvatan odgovor"
Vijesti / Flash | 15. 12. 2020. u 13:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

V.d. direktor Federalne uprave civilne zaštite Mustafa Kadribegović podnio je ostavku na tu dužnost. Vlada FBiH imenovala je Enesa Memića kao njegovu zamjenu.

Kako je Kadribegović rekao za N1, razlog ostavke su privatne prirode, ali su u vezi i sa respiratorima koji još uvijek nisu svi instalirani u klinikama niti verificirani.

"Naš rad u FUCZ, pa i mene kao pojedinca, od 16. ožujka prevazilazi neke normalne virjednosti posla. Osim toga, problemi s kojim je nova uprava suočena prevazilaze mogućnosti FUCZ-a. Uložili smo mnogo napora da riješimo mnoga ta pitanja, ali kod nekih stvari pomaci su minorni i to je neki razlog zbog kojeg smatram da rukovođenje Federalnom upravom treba preuzeti netko drugi", rekao je Kadribegović.

Istaknuao je kako su respiratori koji je FUCZ, odnosno njih 55 je instalirano, a da ih je 45 još u skladištu.

"Federalni stožer je 2.9. donio zaključak o raspodjeli. Osigurali smo instalatera i verifikacijsku kuću. Danas, 15.12, verifikacija nije završena i svi su to problemi koji traju, a mi smo limitirani jer su se u međuvremenu pojavili problemi za koje ja nemam adekvatan odgovor", dodao je Kadribegović.

Kopirati
Drag cursor here to close