Nema evidentirano

Napad migranata na djecu u Mostaru nije se dogodio

'Što u nas nije prijavljeno nije se ni dogodilo, da se dogodilo policija bi to prvo evidentirala'', rekao je.
Vijesti / Flash | 17. 06. 2020. u 12:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su pojedini mostarski portali objavili vijest u kojoj navode da je skupina ilegalnih migranata napala maloljetnike u mostarskom naselju Tekija, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić za Bljesak.info kazao je kako taj događaj nigdje nije evidentiran.

''Što u nas nije prijavljeno nije se ni dogodilo, da se dogodilo policija bi to prvo evidentirala'', rekao je.

Naime, pojedini portali su objavili kako se u utorak oko 19 sati dogodilo napad migranata na mlađe osobe koji su se nalazili u obližnjem parku u naselju Tekija.

Prema njihovim navodima, odmah je alarmirana policija, te je u kratkom vremenu na mjesto događaja stiglo nekoliko policijskih patrola. Navode kako su uhvaćene tri osobe koje su dovedene u Policijsku postaju Mostar, a potom su provedeni do prihvatnog centra u Salakovcu.

''Novinari zovu i pišu a nigdje nije ništa evidentirano. Ja imam točan podatak tko se trenutno nalazi u pritvoru u policijskoj postaji a tih migranata nema'', rekao je Marić.

Inače, kako neslužbeno saznajemo, tu noć dvoja policijska vozila su u neposrednoj blizini mjesta gdje se inače okupljaju migranti u naselju Tekija, intervenirali radi narušavanja javnog reda i mira u jednom od stambenih objekata.

Kopirati
Drag cursor here to close