Posušje

Načelnik ugostio državne prvake

U završnom susretu održanom 25. ovog mjeseca posuški kuglači su bili bolji od ekipe Revite iz Banja Luke te osvojili kup natjecanje.
Vijesti / Flash | 03. 05. 2021. u 11:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovu sezonu je Kuglački klub Posušje okončao s duplom krunom, Prvaka BiH u kuglanju i prvo mjesto finala kupa.

U završnom susretu održanom 25. ovog mjeseca posuški kuglači su bili bolji od ekipe Revite iz Banja Luke te osvojili kup natjecanje.

Prethodno je odigrano zadnje, 22. kolo Premier lige Bosne i Hercegovine, gdje je Posušje na domaćem terenu savladalo ekipu Brotnja iz Čitluka s 6.5 - 1.5.(3564- 3195) oborenih čunjeva te su tako i službeno postali prvaci države drugu godinu zaredom.

To je ujedno bio povod za prijem članova Kuglačkog kluba Posušje organiziranog u uredu načelnika općine Posušje.

U ugodnoj atmosferi gosti su s načelnikom Antom Begićem i predsjednikom Športskog saveza općine Posušje Zvonimirom Širićem razgovarali o radu kluba, tijeku natjecanja u ovoj sezoni i naravno postignutim uspjesima.

Načelnik Begić je uputio iskrene čestitke na osvajanju titule Prvaka BiH i prvog mjesta finala kupa te je iskazao potporu i za buduće aktivnosti kluba. 

Naglasio je kako na rezultate Kuglačkog kluba Posušje može biti ponosna cijela zajednica te su primjer kako se predanim radom dolazi do vrhunskih rezultata.

"Ovi rezultati, osim što vas ispunjavaju sa zadovoljstvom i ponosom, služe kao motivacija za pokretanje  mladih da se počnu ili nastave baviti športom", kazao je Begić. 

Širić je pak, čestitajući prvacima, istaknuo kako se na ovaj način u najboljem svjetlu promiče Posušje i posuški kraj.

Kopirati
Drag cursor here to close