45 000 KM

Nabavljeno stotinu kreveta za opremanje izolatorija u ZHŽ-u

Pored pripremanja izolarotorija, Vlada ŽZH radi i na ostalim vidovima pomoći stanovništvu u vrijeme pandemije koronavirusa.
Vijesti / Flash | 04. 04. 2020. u 15:17 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada i Stožer civilne zaštite ŽZH Županije zapadnohercegovačke nabavili su stotinu bolničkih kreveta i odgovarajućih madraca za opremanje izolatorija u Širokom Brijegu i Ljubuškom.

- Vrijednost investicije je 45.000 konvertibilnih maraka. Polovina kreveta tijekom dana bit će dopremljena u Ljubuški gdje će biti uskladištena i spremna za opremanje izolatorija ako to bude potrebno - kazao je dopredsjednik Vlade ŽZH i ministar financija Toni Kraljević

Pored pripremanja izolarotorija, Vlada ŽZH radi i na ostalim vidovima pomoći stanovništvu u vrijeme pandemije koronavirusa.

Tako je na posljednjoj svojoj sjednici Vlada ŽZH za potrebe Crvenog križa ŽZH izdvojila dodatnih 45.000 maraka, što će omogućiti nesmetan rad te humanitarne organizacije, a od tih sredstava osigurat će se i paketi pomoći za najugroženije stanovnike te županije.

Kada je u pitanju gospodarska situacija, županijska vlada formirala je radnu skupinu koja će u narednim danima predložiti set mjera kako bi se sačuvao što veći broj radnih mjesta.

Kopirati
Drag cursor here to close