MUP

Na sastanku s ministrima IPA ŽZH najavila nove aktivnosti

Vijesti / Flash | 23. 05. 2016. u 05:46 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama MUP-a ŽZH u Ljubuškom, članovi IPA-e ŽZH su povodom aktivnosti koje ove godine planiraju provesti održali sastanak s ministrom unutarnjih poslova MUP-a ŽZH Zdravkom Borasom. Na sastanku su uz Ministra bili prisutni Predsjednik IPA-e ŽZH Zoran Smital i potpredsjednik Goran Žulj.

Ministru Borasu je na početku uručena članska iskaznica kao redovnom članu IPA-e ŽZH, nakon čega su prezentirane sve aktivnosti i planovi povodom III. malonogometnog turnira koji će se održati u Posušju 04.06.2016 godine, III. Međunarodnog turnira u preciznom streljaštvu koji će se povodom Dana policije održati u devetom mjesecu ove godine te druge edukativne projekte koje IPA ŽZH planira pokrenuti ove i iduće godine.

''Ministar Boras je dao punu podršku svim aktivnostima IPA-e ŽZH jer, kako kaže, smo mi jedna od rijetkih policijskih udruga u našoj Županiji i da do toga treba držati, a da možemo puno pomoći da se policija približi lokalnoj zajednici i građanima, radi kojih i jesmo ovdje'', priopćili su iz IPA-e ZHŽ-a.

Naknadno se sastanku pridružio i Ministar hrvatskih branitelja ŽZH Mladen Begić koji je upoznat s radom IPA-e ŽZH.

Istaknuo je i da mu je poznato da smo u prijateljskim odnosima sa UDiVDR HR-HB ŽZH na čelu sa Predsjednikom Mariom Ticom i Urugom specijalne policije HR-HB na čelu sa Zdenkom Jurićem, te da će nastojati da IPA ŽZH bude ravnopravan partner prilikom obilježavanja svih obljetnica i da bude uključena u sve aktivnosti Ministarstva hrvatskih branitelja, jer su članovi u velikoj većini kroz razne vojno-policijske postrojbe bili sudionici Domovinskog rata, priopćili su iz IPA-e ZHŽ-a.

Ministrima Borasu i Begiću uručene su pozivnice za III. Malonogometni turnir na koji su isti obećali doći i podržati.

Kopirati
Drag cursor here to close