Akcija policije

Na Jahorini uhićen Slobodan Milutinović "Snajper"

Milutinović je od ranije poznat policiji, a ušao je i u svijet nogometa, gdje je također, zabilježeno kako je pravio nerede.
Vijesti / Flash | 03. 03. 2021. u 12:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija Republike Srpske uhitila je na Jahorini Slobodana Milutinovića, zvanog Slobo Snajper iz Novog Sada.

Kontroverzni mladić s debelim kriminalnim dosjeom uhićen je, potvrdili su iz MUP-a RA za N1, ne navodeći detalje i razloge.

Milutinović je od ranije poznat policiji, a ušao je i u svijet nogometa, gdje je također, zabilježeno kako je pravio nerede.

Presudom Osnovnog suda u Novom Sadu, zbog nasilja mu je zabranjen pristup stadionu "Karađorđe" kad FK Vojvodina igra utakmice.

U veljači prošle godine u Novom Sadu eksplodirao je automobil Slobodana Milutinovića zvanog Snajper (33), a on je prošao s lakšim ozljedama nogu.

Milutinović koji je poznat kao bivši tjelohranitelj bivšeg predsjednika FK Vojvodina Bate Kankana, napredovao je do mjesta direktora FK Kabela.

Ima najmanje 10 krivičnih prijava i bar dvije osuđujuće sudske presude.

Posljednja kazna na koju je Milutinović osuđen datira iz 2016. godine, kada ga je Viši sud u Novom Sadu osudio na dvije godine i šest mjeseci zatvora zbog neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Kopirati
Drag cursor here to close