Brojni uhićeni

Na granici pao šverc više od 3 tisuće kutija cigareta

Pune ruke posla za Praznik rada imali su policijski službenici u BiH.
Vijesti / Flash | 03. 05. 2019. u 15:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pune ruke posla za Praznik rada imali su policijski službenici u BiH.

Naime, 3. 715 kutija cigareta bez akciznih markica pronađeno je 1. svibnja na Međunarodnom graničnom prijelazu Popovi. Policijski službenici Jedinice granične policije Bijeljina u suradnji s pripadnicima Uprave za indirektno oporezivanje. Cigarete su otkrivene u šupljinama i namjenski napravljenim prostorima Renualta Espace-a srbijanskih registracijskih oznaka. Vozač Renaulta, dvadesetdevetogodišnji državljanin Srbije uhićen je i predan Tužiteljstvu BiH. 

Foto: PR / Na granici pao šverc više od 3 tisuće kutija cigareta
Foto: PR / Na granici pao šverc više od 3 tisuće kutija cigareta

Istog dana, na MGP-u Zupci uhićena je četrdesetogodišnja državljanka BiH, M.Z., koju zbog pronevjere potražuje Osnovni sud Brčko distrikta BiH te je predana službenicima Sudske policije.

Dan ranije, službenici JGP Bijeljina na MGP Rača prilikom granične kontrole Peugeota registracijskih oznaka R. Srbije, otkrili su tri osobe s područja Kosova koje su u BiH pokušale ući s tuđim osobnim iskaznicama R. Srbije. Vozač Peugeota, državljanin Srbije S.S. (1987.), kao i E.K. (2001.), I.K. (2002.) i A.S. ( 2002.) s područja Kosova predani su pripadnicima Službe za poslove sa strancima BiH. Protiv državljanina Srbije S.S. Tužiteljstvu BiH bit će podnešen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krijumčarenja ljudi.

Četrdesetdevetogodišnji državljanin BiH, G.S.,uhićen je na MGP Doljani 30. travnja, zbog nasilja u obitelji te je predan službenicima Sudske policije Trebinje, navodi se u priopćenju GPBiH. 

Kopirati
Drag cursor here to close