Analiza slučaja

MUP RS: U ''slučaju Dragičević'' obrađeno više od 170 osoba

Podsjećaju da je na tom predmetu izravno angažirano desetina policijskih službenika iz više organizacijskih jedinica MUP-a, vještaci različitih oblasti iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Srbije, nadležno tužiteljstvo, te konzultirani stručnjaci FBI-a.
Vijesti / Flash | 25. 05. 2018. u 16:27

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je u okviru "slučaja Davida Dragičevića” obavila više stotina kriminalističko-tehničkih, operativnih i istražnih mjera i radnji u kojima je obrađeno više od 170 osoba, o čemu je dostavljen izvještaj nadležnom tužiteljstvu, potvrđeno je danas iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske (MUPRS). 

Podsjećaju da je na tom predmetu izravno angažirano desetina policijskih službenika iz više organizacijskih jedinica MUP-a, vještaci različitih oblasti iz BiH, Hrvatske, Slovenije i Srbije, nadležno tužiteljstvo, te konzultirani stručnjaci FBI-a. 

''Izjava ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića, da je moguće da je neko iz MUP-a umiješan u 'slučaj Dragičević' je, kako i on sam navodi, zasnovana na neprovjerenim, odnosno 'svakakvim informacijama i indicijama'. Ove izjave su tendenciozne i štete institucijama RS-a'', priopćeno je iz entitetske policije. 

Također, informaciju da, kako dodaju, pripadnici MUPRS-a rade u noćnim klubovima i da se bave nedozvoljenim prometom narkotičkih sredstava, kategorički odbacuju te pozivaju građane da prijave, ukoliko eventualno imaju informacije o nezakonitim ponašanjima policijskih službenika.

Kopirati
Drag cursor here to close